Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po - Pá 7.00 - 15.30)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
09.10.2019
SEDMIKRÁSKA Orling
Máme pro Vás čerstvou novinku: SEDMIKRÁSKA Orling® podporuje boj s nechtěnými vráskami a dalšími projevy stárnutí kůže; je určena i pro dospívající s... číst celé
09.10.2019
POZOR! AKČNÍ CENY POUZE OMEZENOU DOBU!
Pokud se Vám cokoli líbí, neváhejte a objednejte si ještě dnes. Akční ceny ve velice brzké době zmizí. Přeji, ať  jste s nákupem spokojeni.   číst celé
Zobrazit všechny novinky
ZDRAVÉ NOVINKY DO EMAILU

Buďte první, kdo se dozví o zajímavostech a novinkách od našich zpravodajů. Od receptů až po akční ceny. Rozesíláme max 2x za měsíc.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas VITAX Jablunkov, s.r.o., se sídlem Návsí 234, 739 92 Návsí, IČ 63322111, zapsaná u Krajského soudu v Ostravě, pod spisovou značkou C 13287 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Gong-Fu-Cha
09.10.2019
Gong-Fu-Cha
Podzimní sychravé období je ideálním časem pro šálek horkého čaje. číst celé
Vrásky z lásky? Nikdy víc!
20.09.2019
Vrásky z lásky? Nikdy víc!
Nikdo je nezval, nikdo o ně nestál, a přesto přišly. Vrásky… číst celé
Trepanace na migrénu? Jde to i jinak!
10.09.2019
Trepanace na migrénu? Jde to i jinak!
„Trepanace“ je pojem, který pochází ze starořeckého slova „trypanon“ což znamená vrták. číst celé
Jak nastoupit do práce a nezbláznit se
29.08.2019
Jak nastoupit do práce a nezbláznit se
Patříte k těm, co nemají čas? Nebaví vás vymýšlet co si zabalíte na svačinu do práce, nestíháte přemýšlet nad tím, co si dáte k snídani, abyste doplni... číst celé
ZDRAVÉ NOVINKY DO EMAILU
Buďte první, kdo se dozví o zajímavostech a novinkách od našich zpravodajů. Od receptů až po akční ceny. Rozesíláme max 2x za měsíc.

         akoupim.cz adg        akoupim.cz dr.popov      akoupim.cz Orling      akoupim.cz perpetuum      akoupim.cz gelacan       akoupim.cz geladrink        akoupim.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz